Sjov og snasket sanseleg

Sjov og snasket sanseleg

Forleden aften fik jeg lyst til at forberede en leg til drengene til dagen efter. Måske var lysten ikke lige præcis forberedelsen, men den stund de kunne få sammen dagen efter, når de sammen kunne dykke ned i nye konsistenser i leg!
Jeg tog nogle fade/skåle (og en madpakke), fyldte vand og frugtfarve i og brugte gelatinepulver til at gøre det til gele.
Jeg lavede fire forskellige farver og satte dem alle på det kolde gulv i udestuen natten over.
Morgenen efter satte jeg legebordet op med lidt grej. Skåle, små kageruller, lidt køretøjer, skeer og så videre og skar så den gule og røde gele ud i tern.
Begge farver blev hældt ned i kasserne i legebordet og så kunne legen gå igang.
Jeg lagde også en opsprættet affaldspose ud på gulvet under bordet for at gøre rengøringen nemmere bagefter.
Ved oprydningen røg alle slags grej blot i opvaskemaskinen, al overskydende gele tørrede jeg ned i kasserne med en vådserviet og kasserne fra bordet skyllede jeg blot i håndvasken. Da plastikken fra gulvet var fjernet, var der igen ryddet op. 
Tilbage til blog