Handelsbetingelser

Handelsbetingelser

aMemory ApS (herefter benævnt KreaKidz)

Selskabsnavn:  aMemory ApS
Adresse: Ellegårdsvej 36, 6400 Sønderborg, Danmark
E-mail:  kontakt@kreakidz.dk
Web:  https://www.kreakidz.dk
CVR nr.:  DK41672641

# Persondatapolitik
KreaKidz behandler personoplysninger med det formål at kunne levere varen til kunden, og for at kunne behandle henvendelser vedrørende købet. Behandlingen sker efter reglerne i Persondatapolitikken for KreaKidz webshop. Heri kan der bl.a. læses om, hvordan personoplysninger behandles, hvornår de slettes, og hvilke rettigheder man har som registreret kunde eller gæst. 

# Priser
Alle priser på webshoppen angives inklusive moms og afgifter, told mm. Ordrer som sendes uden for EU fratrækkes den danske moms efter ordren er godkendt, ligeledes for EU momsregistrerede virksomheder. 

# Betaling
For at handle hos KreaKidz skal man være fyldt 18 år, og være i besiddelse af et gyldigt betalingsmiddel som vi accepterer. De tilbudte betalingsmuligheder er

  • Visa/Dankort
  • MasterCard
  • Maestro
  • MobilePay
  • PayPal
  • Bankoverførsel
  • EAN/FAKTURA


Efter ordreafgivelse, bliver der automatisk fremsendt en ordreregistrering via e-mail, såfremt der er angivet en korrekt e-mailadresse. Ønskes dokumentation straks efter køb, kan bekræftelsessiden udskrives eller ordrenummer noteres. Ordreregistreringen kan gensendes pr. e-mail ved henvendelse til kundeservice. Der fremsendes yderligere en elektronisk faktura, efter ordren er afsendt, enten pr. e-mail eller EAN lokationsnummer (typisk for offentlige virksomheder/institutioner).

# Betaling med betalingskort:
Betales der med betalingskort er man som slutkunde, altid sikret mod misbrug, da der er mulighed for at afvise en gennemført betaling via egen bank, hvis der er tale om misbrug. Privatkunder har ingen selvrisiko i tilfælde af kortmisbrug i en webshop, der benytter SSL kryptering og 3D-Secure (2-faktor godkendelse) i sit betalingssystem, hvilket KreaKidz naturligvis gør. Dermed er man faktisk bedre sikret end i den fysiske verden, hvor der er en selvrisiko, hvis betalingskortet misbruges ved brug af pinkoden.

Data der indtastes i forbindelse med køb, som gennemføres med betalingskort, sendes krypteret direkte til betalingsudbyderen. Hverken KreaKidz eller andre har mulighed for at læse eller gemme kortdata.

Beløbet for ordre trækkes først, når varerne sendes fra KreaKidz. Der kan aldrig trækkes et større beløb, end der er godkendt ved købet. Vi tager ikke kortgebyrer. Såfremt der er behov for ændringer af ordren til større beløb, skal der foretages en ny betaling, kontakt kundeservice ved behov. 

# Reservation af beløb
Betaler du med et internationalt betalingskort som VISA/Mastercard eller Mobilepay, reserveres beløbet med det samme. Pengene er reserveret på dit kort eller konto indtil et af følgende punkter gennemføres:

1) KreaKidz hæver beløbet når kurset leveret.
2) Pengene bliver frigivet ifølge aftale med din kortudsteder, f.eks. ved annullering af ordre.

KreaKidz accepterer både MasterCard og VISA-kort hvor ordrebeløbet som udgangspunkt, vil være reserveret i 30 dage af kortudsteder. Du kan læse mere om reglerne for dit specifikke kort hos din kortudsteder. 

# Forudbetaling med bankoverførsel eller kreditaftale:
Det er muligt at betale via bankoverførsel ved at vælge ”Forudbetaling” på betalingssiden. Bemærk dog at ordren ikke vil blive sendt før den fulde betaling er modtaget, og at man med en bankoverførsel ikke vil være beskyttet af indsigelsesordningen, som ved betalingskort. For erhvervskunder kan det være en mulighed at opnå en kreditaftale, kontakt kundeservice for info forud købet. 

# Levering
Når du har gennemført betalingen for Produkterne på Hjemmesiderne, får du tilsendt en e-mail med personlige loginoplysninger til KreaKidzs platform. Hvis du ikke modtager en e-mail med loginoplysninger efter betalingen er gennemført, opfordres du til at undersøge mappen ”uønsket mail”. Hvis du ikke har modtaget e-mailen, bedes du kontakte KreaKidz.

Du vil som udgangspunkt have adgang til KreaKidzs digitale platforme på ubestemt tid. Produkterne og andet materiale fra KreaKidz digitale platforme kan downloades og benyttes til personlig brug. KreaKidz forbeholder sig imidlertid retten til løbende at ændre indholdet på platformene. Desuden kan KreaKidz lukke adgangen til de digitale platforme med 14 dages varsel. Kunden vil modtage et sådant varsel på den e-mailadresse, som kunden oprindeligt har registreret sig med. Det er kundens ansvar at holde KreaKidz orienteret om kundens aktuelle e-mailadresse. Såfremt adgangen til en digital platform lukkes, vil du have mulighed for at downloade materialet. Alternativt vil indholdet blive flyttet til en anden af KreaKidz platforme, som du så vil få adgang til.

# Fortrydelse
Private forbrugere tilbydes 30 dages fortrydelsesret hos KreaKidz. Fortrydelsesfristen udløber 30 dage efter den dag, hele ordren er modtaget, eller den sidste varer i ordren er modtaget.

Såfremt købet fortrydes, skal man inden 30 dage fra modtagelse give KreaKidz meddelelse herom. Fortrydelse kan ske via e-mail: kontakt@webshopakademiet.dk, Skulle der være udfordringer med dette, så kan man som sidste instans benytte standardfortrydelsesformularen fra e-handelsfonden, men førstnævnte giver hurtigst behandling. I meddelelsen skal man gøre tydeligt opmærksom på, at man ønsker at udnytte fortrydelsesretten.

Som erhvervskunde har du som udgangspunkt ikke fortrydelsesret. KreaKidz giver dog erhvervskunder mulighed for at fortryde køb af Produkterne inden for 7 dage. Fortrydelsesretten regnes fra den dag, erhvervskunden har fået adgang til KreaKidz digitale platforme.

# Tilbagebetaling af købsbeløbet ved fortrydelse:
Hvis et køb fortrydes, refunderer KreaKidz det fulde beløb, senest 14 dage fra den dag, hvor vi har modtaget din besked om, at du vil fortryde aftalen. 

Webshopakademiet gennemfører normalt en sådan tilbagebetaling med samme betalingsmiddel (og samme betalingskort), som der er benyttet ved den oprindelige ordre/transaktion medmindre vi har aftalt andet. 

# Rettigheder

KreaKidz ejer og bevarer alle ophavsrettigheder og intellektuelle ejendomsrettigheder til Produkterne og andet materiale tilgængeliggjort hos KreaKidz digitale platforme. Intet i forbindelse med køb af Produkterne skal anses som en overdragelse af KreaKidz ophavsrettigheder eller intellektuelle ejendomsrettigheder.

Ved køb af Produkterne accepterer du således automatisk, at du ikke må videresende eller på anden måde dele materialer, dokumenter, pdf’er, videoer, modeller eller lignende, som du er kommet i besiddelse af i forbindelse med køb og brug af Produkterne. Produkterne og andet materiale, som du har fået adgang til ved køb af Produkterne, er udelukkende til personlig brug. Adgang & login til KreaKidzs digitale platforme er personlig, og må ikke deles med andre.

Ved en erhvervskundes køb af Produkterne, er det alene den registrerede kontaktperson for virksomheden, der får personlig adgang til Produkterne og andet materiale på KreaKidzs  digitale platforme. Produkterne og andet materiale må således ikke deles internt i virksomheden uden KreaKidz forudgående samtykke.

Produkterne som KreaKidz udbyder omhandler E-handel, og hvordan du starter webshop, og andre lignende forretninger, hvilket stiller krav til dig som kunde. Resultaterne af Produkterne, og andet materiale udleveret af KreaKidz, afhænger derfor i høj grad af din egen indsats under og efter deltagelse i Online Kurser og Forløb. Da disse kurser kræver en betydelig egen indsats, garanterer KreaKidz derfor ikke, at Produkterne vil resultere i positive resultater inden for et bestemt tidsrum eller i det hele taget, ligesom KreaKidz heller ikke garanterer, at Produkterne resulterer i økonomisk succes eller forbedrer kundens egne aktiviteter. Hvis du benytter Produkterne til et kommercielt eller forretningsmæssigt formål, har KreaKidz intet ansvar over for dig for indirekte tab eller følgeskader, tab af fortjeneste, tab af forretning, tab af forventede besparelser, forretningsafbrydelse eller tab af forretningsmuligheder.

KreaKidz er ikke ansvarlig for handlinger og andre aktiviteter, som du måtte udføre ud fra anvisninger i Produkterne eller andet materiale. Det er til enhver tid kundens eget ansvar at være opdateret på gældende lovgivning og sikre, at aktiviteter er i overensstemmelse hermed. KreaKidz opfordrer således til, at du sikrer dig, at aktiviteter, som du udfører ud fra anvisninger i Produkterne eller andet materiale, er i overensstemmelse med den gældende markedsføringslov samt den speciallovgivning, som måtte gælde inden for din branche.


# Klager
Hvis en forbruger vil klage over et køb, skal man kontakte kontakt@kreakidz.dk, chat. Hvis det ikke lykkes at finde en løsning, kan man sende en klage til Nævnenes Hus, Toldboden 2, 8800 Viborg via Klageportalen for Nævnenes hus

For at kunne klage, skal varen eller ydelsen, som du vil klage over, have kostet mindst 1.110 kr. og højst 100.000 kr. For klager over tøj og sko skal prisen dog have været mindst 720 kr. Det koster et gebyr at få klagen behandlet.

Har du bopæl i et andet EU-land end Danmark, kan du klage til EU-Kommissionens online klageportal her - http://ec.europa.eu/odr