Politik om beskyttelse af persondata

MEDDELELSE OM FORTROLIGHED

Til brugere (som defineret nedenfor), informerer vi dig om, at følgende fortrolighedserklæring gælder for enkel brug eller adgang til enhver af siderne, web- og mobilapplikationer, software og applikationer generelt, som udgør portalen på www.webshopakademiet.dk (herefter og i fællesskab og i flæng "Portalen"), så vi vil forstå, at du accepterer den og accepterer at være bundet af dens overholdelse.  Hvis du ikke er enig i fortrolighedserklæringen og/eller de vilkår og betingelser, du har til rådighed, skal du undlade at få adgang til eller bruge portalen.

Brugeren, forstået som den person, der bruger eller tilgår, gennem computerudstyr og/eller ethvert kommunikationsudstyr eller -enhed, Portalen (herefter "Brugeren"), accepterer fuldt ud og uden forbehold hver og en af ​​bestemmelserne inkluderet i denne fortrolighed Varsel.

ANSVARLIG FOR BEHANDLING AF DINE PERSONOPLYSNINGER.  For Webshopakademiet (herefter "Virksomheden") er brugernes sikkerhed vores prioritet, hvorfor vi beskytter deres personlige data gennem brug, anvendelse og vedligeholdelse af høje tekniske, fysiske og administrative sikkerhedsforanstaltninger.

Som bruger har du mulighed for at vælge mellem en bred vifte af produkter og tjenester gennem vores portal, velvidende at dine personlige data vil blive beskyttet og behandlet fortroligt. Vi informerer dig om, at den person, der er ANSVARLIG for at indsamle og behandle og/eller bruge de personoplysninger, som Brugeren afgiver gennem Portalen, er Virksomheden, såvel som dens datterselskaber, associerede, kontrollerende virksomheder og tilknyttede virksomheder.

ADRESSE PÅ DEN ANSVARLIGE.  Med henblik på denne fortrolighedserklæring angiver virksomheden individuelt som sin adresse, beliggende på Ellegårdsvej 36, 6400 Sønderborg, Danmark

PERSONOPLYSNINGER, DER KAN INDSAMLES.  De personlige data, som virksomheden kan indsamle fra brugeren, når de bruger portalen og/eller indgår aftale om vores tjenester og produkter, er følgende:

  1. Navn, telefon, e-mail og adresse

FORMÅL MED BEHANDLING AF DINE PERSONOPLYSNINGER.  De personlige data, som virksomheden indsamler, vil blive brugt til at tjene følgende formål:

  1. Til produktforsendelse, ordreinformation og kampagner og rabatter
  2. At integrere filer, databaser og systemer, der er nødvendige for at udføre de tilsvarende operationer og tjenester; (ii) At kræve levering af præmier og/eller kampagner; (iii) at udføre interne analyser;
  3. Derudover kan dine personlige data bruges til følgende sekundære formål: (i) Marketing, reklame og kommerciel efterforskning; (ii) tilbyde dig, hvor det er relevant, andre produkter og tjenester fra virksomheden eller nogen af ​​dets tilknyttede selskaber, datterselskaber, holdingselskaber, associerede selskaber, kommissionærer eller selskaber; (iii) sende dig kampagner af andre varer, tjenester og/eller produkter; (iv) at udføre statistisk analyse, at generere informationsmodeller og/eller profiler af aktuel og forudsigelig adfærd og, (v) at deltage i undersøgelser, lodtrækninger og kampagner.

MULIGHEDER OG MIDLER TIL AT BEGRÆNSE BRUG ELLER OFFENTLIGGØRELSE AF DATA.  Virksomheden har implementeret administrative, tekniske og fysiske sikkerhedsforanstaltninger for at beskytte dine personoplysninger, som vi også kræver, at de overholdes af de tjenesteudbydere, vi hyrer. Du kan begrænse brugen eller offentliggørelsen af ​​dine personlige data ved at sende en e-mail til kontakt@webshopakademiet.dk hvor du i e-mailens brødtekst angiver dit fulde navn, og hvilke oplysninger du ikke ønsker at blive afsløret. Hvis din anmodning fortsætter, vil du blive registreret på eksklusionslisten.

MIDLER TIL AT UDØVE RETTIGHEDEN TIL ADGANG, RETNING, AFBRYDELSE ELLER MODSTAND (ARCO-RETTIGHEDER).  Du kan til enhver tid sende en e-mail til kontakt@webshopakademiet.dk for at udøve dine rettigheder til adgang, berigtigelse, annullering eller indsigelse ("ARCO-rettigheder"). For at udøve ARCO-rettigheder skal du (eller din juridiske repræsentant) indsende anmodningen og identificere dig selv med følgende dokumentation:

  1. Navn på bruger eller ejer.
  2. Adresse på brugeren eller ejeren eller andre måder at kommunikere svaret på din anmodning.
  3. Dokumenter, der beviser din identitet (IFE/INE eller pas) og, hvor det er relevant, dokumenter, der beviser ansøgerens juridiske repræsentation.
  4. En beskrivelse af de oplysninger/data, som du forsøger at udøve dine ARCO-rettigheder på, og de rettigheder, du gerne vil udøve.

Hvis et eller flere af de ovennævnte dokumenter ikke er inkluderet, og/eller dokumenterne har fejl eller udeladelser, vil Selskabet give dig besked inden for 3 hverdage efter modtagelsen af ​​anmodningen og vil anmode om de manglende dokumenter og/eller de relevante rettelser; vil have 5 hverdage fra denne meddelelse til at give opdaterede oplysninger, ellers vil anmodningen blive anset for ikke at være indsendt.

OVERFØRSEL AF PERSONOPLYSNINGER.  Virksomheden kan videregive dine personoplysninger til de tredjeparter, som i kraft af de tilbudte tjenester og produkter har brug for at kende dem for fuldt ud at kunne overholde dem.

Ligeledes kan virksomheden videregive dine oplysninger til de kompetente myndigheder i henhold til gældende lovgivning; Enhver overførsel af dine personlige data uden samtykke vil blive udført i overensstemmelse med artikel 37 i LFPDPPP.

WEB-BEACONS.  Virksomheden kan eller må ikke bruge sporingsteknologier såsom web beacons, der ligner cookies, til at indsamle data om dine besøg på portalen; Disse er små elektroniske billeder indlejret i webindhold eller e-mail-beskeder, som normalt ikke er synlige for brugere, og som giver os mulighed for at generere næsten personligt indhold for at give dig en bedre oplevelse, når du bruger vores portal.

Hvis du ikke er enig i nogen af ​​de betingelser, der er fastsat her, kan brugeren altid ændre indstillingerne for sin browser.

ÆNDRINGER AF FORTROLIGHEDSMEDDELELSEN.  Denne fortrolighedserklæring kan blive ændret, ændret eller opdateret på grund af blandt andet nye lovkrav; virksomhedens egne behov for de produkter eller tjenester, vi tilbyder; for vores privatlivspraksis; på grund af ændringer i vores forretningsmodel, eller af andre årsager.

Enhver ændring af denne fortrolighedserklæring vil blive meddelt dig på en af ​​følgende måder: en skriftlig meddelelse sendt til din adresse; ved den e-mail, du angiver; en besked til din mobiltelefon; en meddelelse, der er gjort kendt via portalen eller andre elektroniske midler, der bruges til at udføre operationer; eller, i vidt udbredte aviser, virksomhedens vedtægtsmæssige hjemsted.